Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Nieuwe website voor voetbalclub SJS

SJS

STADSKANAAL – Voetbalvereniging SJS uit Stadskanaal heeft een nieuwe website. Het nieuwe online platform (www.vvsjs.nl) werd afgelopen vrijdag, tijdens de algemene ledenvergadering van de club, feestelijk gepresenteerd.

De moderne, eigentijdse en gebruiksvriendelijke website heeft een herkenbaar SJS-gezicht en is ontwikkeld door het bedrijf VOS Systems uit Nieuw Buinen.

Bestuurslid René Hut: “De website is responsive, wat inhoudt dat het zich aanpast aan het apparaat waarop deze bekeken wordt. Of er nu gebruik wordt gemaakt van de mobiele telefoon, tablet, laptop of PC, de weergave van de SJS-site wordt automatisch aangepast voor een optimaal gebruiksgemak”.

Marc van der Aa, de in juni dit jaar aangetreden nieuwe voorzitter van SJS, is ook trots op het resultaat. “De nieuwe website past bij de koers die we op dit moment als club varen. Een koers die zich kenmerkt door vernieuwing, ambitie, toegankelijkheid en betrokkenheid. Zo is het bestuur recent uitgebreid van vier naar acht leden, er is een nieuw jeugdplan en met de aanstelling van Otto Halmingh als zeer ervaren hoofdtrainer hopen we ook het eerste elftal naar een hoger plan te brengen. Zo zijn er nog meer plannen en ontwikkelingen waarover we binnenkort naar buiten treden.”

surf hier naar de nieuwe site: www.vvsjs.nl

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.