Direct naar de inhoud.

Inwoner Stadskanaal wint ton in de Staatsloterij

STADSKANAAL – Bij de Staatsloterij trekking van dinsdag 10 oktober is een prijs van 100.000 euro gevallen op het lotnummer van een abonneespeler uit Stadskanaal. De gelukkige winnaar krijgt dit bedrag belastingvrij op de rekening overgemaakt. Over de identiteit van de winnaar maakte de Staatsloterij behalve de woonplaats geen details bekend.

De hoofdprijs van 1 miljoen euro viel in Almere. De Jackpot stond bij de trekking dinsdag op 9 miljoen euro en viel niet. Dat betekent dat de Jackpot bij de volgende trekking op 10 november groeit naar een bedrag van 11 miljoen euro netto, met een valkans van 1 op 5.

 

4 reacties op “Inwoner Stadskanaal wint ton in de Staatsloterij”

  1. Zijn gewoon boeven wie zegt dat die prijzen zijn gevallen …….van alle trekkingen dat is alleen maar dat de bevolking steeds meer loten gaan kopen stelletje bedriegers …….het is gewoon niet waar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-