Direct naar de inhoud.

Gemeente presenteert concept-ontwikkelingsplan Veur&DeurPekel

WasHaFotografie

OUDE PEKELA – Op maandag 16 oktober presenteert de gemeente Pekela het concept-ontwikkelingsplan ‘Veur&deurPekel’. Het concept-ontwikkelingsplan is ontstaan op basis van ideeën en suggesties die zijn aangeleverd door inwoners, ondernemers en andere belangstellenden. Op 26 juni j.l. presenteerde de gemeente al drie denkmodellen. De vierde participatiebijeenkomst vindt plaats in De Binding en begint om 19.30 uur.

Wethouder Hennie Hemmes: “Het concept-ontwikkelingsplan bepaalt straks hét gezicht van het centrumgebied van Oude Pekela. Maandag 16 oktober is er nog de ruimte om als inwoner, ondernemer of belangstellende op het concept-plan te reageren. Op dinsdag 12 december wordt het concept-plan, inclusief de reacties op dit concept, gepresenteerd aan de gemeenteraad. Begin 2018 volgt de definitieve besluitvorming.”

In het concept-ontwikkelingsplan zijn de kaders opgenomen voor het centrumgebied. Hennie Hemmes: “Het participatietraject stopt niet na besluitvorming. Bij de uitwerking van de deelgebieden willen we ook weer direct omwonenden betrekken. Ik ben trots op de input die inwoners en ondernemers tot dusver hebben geleverd. Het centrumgebied is gemaakt voor en door Pekelders.”

Wethouder Hemmes: “Ik nodig iedereen hierbij van harte uit voor maandagavond a.s. We presenteren een mooi filmpje en het voorgestelde concept kan deels in virtual reality worden bekeken. Wees er vooral bij maandag”.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-