Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Vlag in top voor Tandartsenpraktijk

Foto en tekst: Peter Panneman

VEENDAM – Vrijdagmiddag is rond het middaguur het hoogste punt van tandartsenpraktijk van der Wal bereikt aan de Prins Bernardlaan in Veendam. Dat werd gevierd met de vlag in top, alsmede een hapje en drankje. De gloednieuwe tandartsenpraktijk aan de Prins Bernhardlaan wordt een moderne, duurzame praktijk volgens de nieuwste inzichten en voorschriften. Er worden vier behandelkamers volledig ingericht met de mogelijkheid tot een vijfde, zodat het gehele mondzorg team van de huidige praktijk aan de Marne alle ruimte heeft
.
De twee tandartsen en de mondhygiëniste beschikken daarmee allen over een eigen behandelkamer. De praktijk aan de Marne is inmiddels uit zijn jasje gegroeid. Alle ruimtes worden ingericht volgens moderne technieken en instrumentarium. Er komt een aparte röntgenkamer en ook een grote sterilisatieruimte. “Volgens planning gaan we laatste week van december proefdraaien, waarna vanaf dinsdag 2 januari 2018 de praktijk volledig zal zijn geopend” aldus Sebastiaan van der Wal. Eind januari is dan de officiële opening gepland. Ook zal er voldoende parkeergelegenheid op het terrein aanwezig zijn.

Een belangrijk uitgangspunt bij de bouw van de praktijk is duurzaamheid. Dit betekend onder ander dat de juiste technische installaties worden geplaatst, zoals zonnepanelen. Waardoor het pand in grote mate zelfvoorzienend zal zijn en zelfs geen gasaansluiting krijgt.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.