Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Infomarkt vervolgopleidingen Winkler Prins druk bezocht

Foto en tekst: Peter Panneman

VEENDAM – Een van de bekendste en best bezochte evenementen van scholengemeenschap Winkler Prins is de jaarlijkse Informatiemarkt Vervolgopleidingen. Dit jaar voor het eerst op de locatie Raadsgildenlaan, vanwege de ruimte en de klimaat beheersing. Zowel leerlingen als hun ouders konden zich tijdens de markt laten voorlichten over diverse vervolgopleidingen.

Universiteiten, hbo- en mbo-instellingen uit het hele land kwamen naar de Informatiemarkt. Behalve voorlichters waren er ook oud-leerlingen van Winkler Prins en andere studenten aanwezig, die graag hun ervaringen met de verschillende studies deelden met de bezoekers. De politie, landmacht, luchtmacht en marechaussee waren eveneens aanwezig, evenals internationale uitwisselingsorganisaties.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.