Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Succesvolle inzamelingsactie Voedselbank

Foto en tekst: Peter Panneman

VEENDAM – In totaal zijn er maar liefst 86 dozen met boodschappen ingezameld door de Voedselbank. Zaterdag hield de voedselbank Veendam-Menterwolde in samenwerking met de gezamenlijke kerken een grote inzamelingsactie. In een aantal supermarkten in Veendam en Menterwolde waren op deze dag vrijwilligers van de voedselbank en de kerken voedsel aan het inzamelen. De supermarkt vestiging in Autorama in Veendam spande de kroon met 25 dozen.

De Voedselbank Veendam-Menterwolde maakt wekelijks voor 320 huishoudens een voedselpakket klaar. Tamara van der Laan laat namens de Voedselbank weten zeer tevreden te zijn met de opbrengst van vandaag.

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.