Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Pyromaan slaat opnieuw toe

Coniferenbrand Atrechtlaan. (Foto: Marc Dol – RTV1)

STADSKANAAL – Het wordt eentonig, super vervelend voor de brandweer, politie maar vooral angstig voor de wijkbewoners. De coniferen-pyromaan heeft maandagavond rond 21.00 uur wederom een brand gesticht. Dit keer moest een coniferenhaag aan de Atrechtlaan (Maarswold) het ontgelden. De brandweer was er snel bij zodat erger kon worden voorkomen. Buurtbewoners hebben iemand zien weg rennen. Het zou om een stevige jongen in trainingsbroek gaan. Hij droeg een baseball petje.

Elfde brand

Bewoners houden iedere avond de wacht, hebben onderling contact via social media. Ook de politie maakt overuren in de nieuwbouwwijken. Tot nu toe heeft het nog niets concreets opgeleverd. De brand van maandagavond 16 oktober was de elfde buitenbrand in de maarsveld/wold binnen enkele weken..

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.