Direct naar de inhoud.

Sfeerverlichting laat Veendammer centrum stralen

  • door:
  • op:
Foto en tekst: Peter Panneman

VEENDAM – Vanaf 10 november aanstaande zal het Veendammer centrum stralen als ooit tevoren. Daarvoor zal er maar liefst 20 km sfeerverlichting aangebracht worden. Maandag 16 oktober is speciaal hiervoor een container vol met sfeerverlichting uit Rotterdam aangekomen.

Lichtplan

De Veendammer ondernemersvereniging Veendam Centraal zijn in samenwerking met de gemeente Veendam en JP-ledverlichting tot een gezamenlijk plan van aanpak gekomen. In het lichtplan komt er alleen al aan de Promenade 6 kilometer sfeerverlichting te hangen en nog eens 2 km in de traditionele kerstboom voor het gemeentehuis. Ook de rest van het centrum zal in sfeerverlichting gehuld worden.

Zowel het Museumplein, rondom het ABC-complex, en de Winkler Prins Passage zullen een sfeervolle uitstraling krijgen. Daarnaast zal het Raadhuisplein en Veenlustplein in gekleurd licht worden gehuld. Hiermee wordt de huidige 9 jaar oude feestverlichting compleet vervangen.

Stralen

Binnenkort zal er een begin worden gemaakt met het aanbrengen van de sfeerverlichting. Daarna zal 10 november officieel de verlichting aan worden gezet, en zal Veendam stralen als nooit tevoren.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal