Direct naar de inhoud.

Organisaties leren vinden en binden met hulp van sociale media (Video)

  • door:
  • op:

STADSKANAAL – In MFA Noordstee werden op initiatief van Welstad dinsdagavond 17 oktober drie workshops gegeven, Daarmee wil Welstad en Sterk Vrijwilligerswerk organisaties leren hoe ze samen kunnen werken en elkaar versterken. De deelnemers kunnen kiezen uit 3 workshops: “Vinden en verbinden van vrijwilligers”, “Succesvol communiceren met sociale media en vloggen met “JouwTV”.

Hoewel de opkomst een beetje tegenviel, is het volgens Maud Diemer van Sterk Vrijwilligerswerk een zinvolle avond geweest: “De vrijwilligers werden vanavond heel erg ge├»nspireerd door hoe anderen organisaties problemen oppakken. Ze hebben gezien hoe men moet vloggen en hoe men sociale media kan inzetten. Dat zijn allemaal dingen die ze hier vanavond geleerd hebben. Dus zekere een zinvolle avond!”

Videoverslag: Boelo Lutgert:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-