Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Meespelen in een groot symfonie orkest ?

Foto en tekst: Peter Panneman

WILDERVANK – Dat kon zondagmiddag in het Margaretha Hardenberg cultuurcentrum te Wildervank. Waar 22  musici zich hadden aangemeld voor een onvergetelijke en vooral een leerzame muzikale ervaring op te doen.

Men mocht de vooraf ingestudeerde muziekpartijen waaronder Lord of the Dance – R. Hardiman en The Pirates of the Caribbean – H. Zimmerman samen het Veenkoloniaal Symfonie orkest (VKSO) o.l.v. dirigent Lubertus Leutscher i.s.m. het educatief symfonisch orkest ‘Educa Symfonia’ mee musiceren in een concert van ruim een half uur.

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.