Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Modeshow in de Parkflat huiskamer

Foto en tekst: Peter Panneman

VEENDAM – Een spectaculaire modeshow was er woensdagavond te bewonderen in de huiskamer van de Parkflat in Veendam. Kars Potze mannenmode en mannequins van Coco women lieten de nieuwste collectie bewonderen aan de bewoners van de Parkflat. Met o.a. bewoner en dressman Henk Keizer, huiskok Johan Thomassen, maar ook de beheerders van de Parkflat Harkel en Schuit deden het goed op de catwalk en showden vol overgave de komende wintercollectie. Een team van Oxygym verrichte de openingsdans.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.