Direct naar de inhoud.

Kennismaken met Hapkido in Nieuwe Pekela

F)Herman Alink

NIEUWE PEKELA – Zaterdagmiddag 21 oktober kon men in de sporthal De Spil te Nieuwe Pekela kennismaken met Hapkido. De beoefenaar van de nog jonge Koreaanse zelfverdedigingskunst is in staat om adequaat te reageren in allerlei bedreigende situaties.

Leerlingen van Hapkido Willie lieten verschillende trap- en stoottechnieken zien en combinaties van beiden. Tevens werd getoond de verschillende vast-pakkingen en hoe te handelen, waarbij gebruik wordt gemaakt door diverse gewrichtsklemmen, worpen en drukpunten.

 

 

Eén reactie op “Kennismaken met Hapkido in Nieuwe Pekela”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-