Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Sterk Vrijwilligerswerk in Stadskanaal

(F: Welstad)

STADSKANAAL – In buurtcentrum Noordstee in Stadskanaal vond afgelopen dinsdag een eerste bijeenkomst plaats van het project ‘Sterk Vrijwilligerswerk’.

De ruim 30 vertegenwoordigers van allerlei vrijwilligersorganisaties werden getrakteerd op een drietal workshops over vrijwilligers werven, over succesvol communiceren met sociale media en over JouwTV, waarbij organisaties hun activiteiten profileren aan de hand van vlogs en videofilmpjes.

Sterk Vrijwilligerswerk richt zich op het versterken van verenigingen en vrijwilligersorganisaties door te stimuleren en ondersteunen dat zij ervaring delen en samenwerken en is een initiatief van verschillende landelijke en provinciale organisaties in samenwerking met de lokale welzijnsorganisatie, in dit geval Welstad.

De bijeenkomst van dinsdag was een eerste in een reeks van meer, waarbij de invulling in nauw overleg met organisaties plaatsvindt. Voor de volgende bijeenkomst staat o.m. het werven van meer vrijwilligers in korte tijd op het programma.

Organisaties die belangstelling hebben om deel te nemen aan Sterk Vrijwilligerswerk kunnen contact opnemen met het VIP! Stadskanaal, telefoon 0599-655001 of vip@welstad.nl.

  • Lees ook onze vorige berichtgeving (met video) hierover..

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.