Direct naar de inhoud.

Talkshow voor en over Veendam

  • door:
  • op:
Presentator:  Martijn Folkers

VEENDAM – Elke laatste zaterdag van de maand blikt presentator Martijn Folkers vanuit Grand Café vanBeresteyn samen met een aantal gasten terug op gebeurtenissen in de Parkstad. Publiek is van harte welkom!

Gasten

De eerste editie van de Veendammer talkshow is op zaterdag 28 oktober van 16.00 tot 17.00 uur. Folkers pakt direct een onderwerp bij de kop dat iedere inwoner van de Parkstad raakt: hoe gaat het met het centrum van Veendam? Juwelier Joseph Kremer, de nieuwe voorzitter van Ondernemersvereniging Veendam Centraal, vertelt over zijn plannen voor de toekomst. Ook Jacqueline Snijder-Op de Dijk, eigenaar van kledingzaken Flair (Veendam) en Oui (Groningen) geeft haar visie op de ontwikkeling van het winkelaanbod. Jan Henk de Groot schuift aan om te praten over zijn theatertour en speelt een paar nummers. En er is aandacht voor sport!

Presentatie

Presentator Martijn Folkers heeft er zin in: “Er gebeurt genoeg in Veendam om elke maand een uur te vullen. In De Maand Bekeken gaan we dieper in op de gebeurtenissen van de afgelopen weken. Met Veendammers die er direct bij betrokken zijn. De Maand Bekeken is een must voor inwoners van Veendam die graag op de hoogte zijn van wat er in hun woonplaats speelt. En het is ook gewoon gezellig: op zaterdagmiddag in een café live aanwezig zijn bij een actualiteitenprogramma.”

RTV1

De talkshow, een initiatief van Biblionet Groningen, wordt opgenomen door RTV1 en op een later tijdstip op radio en TV uitgezonden. Wil je erbij zijn? Kom dan op zaterdag 28 oktober tegen 16.00 uur naar Grand Café vanBeresteyn. De toegang is gratis.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal