Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

College Stadskanaal tijdelijk op halve kracht

Gemeentehuis Stadskanaal (F: RTV1 / BJ Brinkman)

STADSKANAAL – Het college van burgemeester en wethouders in de gemeente Stadskanaal zal het voorlopig moeten doen zonder de wethouders Goziena Brongers (CDA) en Peter Gelling (GBS). Beide wethouders zitten al een poosje ‘ziek’ thuis in verband met privéomstandigheden. De taken van wethouder Gelling en Brongers worden deels overgenomen door collega’s. Zo neemt burgemeester Galama tijdelijk de uitvoering van de herinrichting van het winkelcentrum in Stadskanaal over van wethouder Gelling.

Overleg

Dinsdagavond is er een fractievoorzittersoverleg waar de ontstane situatie besproken zal worden. Gevreesd wordt dat beide wethouders mogelijk langdurig afwezig zullen zijn. Volgens een woordvoerder bij de gemeente heeft de situatie van afwezigheid niets te maken met hun werk.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.