Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

“kleintje” Oktoberfest centrum Stadskanaal

STADSKANAAL – Aanstaande donderdag 2 november 2017 wordt er in de Europalaan Hartje Stadskanaal een Oktoberfest georganiseerd. De Jonge Sport organiseert een Skischoen Run en Lunchroom Succes start om 18.00 uur met “kleintje” Oktoberfest. Het wordt een dolle avond met natuurlijk Apfelstrudel, Bratwurst en Glühwein. Bier in pullen. Op het terras een Bierpulschuifwedstrijd. “Wie schuift het beste”. Voor beide evenementen zijn prijzen beschikbaar gesteld door de organisatie.

Het geheel wordt passend muzikaal omlijst door Klaus Kartoffel, Hansie Fröhlich, Helene Vrieser en Gretchen aus Matrei (Bert&Erik en Loes Entertainment). Tiroler knallers, meezingers en de mooiste schlagerhits. U kent ze allemaal.

Voor meer info neem contact op met Bert Drenthe: 06-21707100.

(Ingezonden)

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.