Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Duovorm opent nieuwe showroom in Veendam

Tekst/Foto: Peter Panneman

VEENDAM – De dozen zijn uitgepakt en de presentatiewanden zijn gemonteerd. Voor Niels Ettema uit Veendam en Ferniand Vos uit Sappemeer ging een wens in vervulling. Eindelijk hebben ze naast een groot magazijn nu ook sinds eind oktober een showroom voor hun webwinkel www.meubelbeslagonline.nl. In deze showroom kunnen ze een groot deel van hun assortiment laten zien. ‘we willen onze klanten graag kennis laten maken met ons uitgebreide assortiment’ zegt Ferniand. ‘We merken dat klanten het prettig vinden om producten te bekijken en zich goed te laten informeren’. Sinds 1 april heeft Duovorm zijn intrek genomen in het voormalige PostNL pand aan de Lloydsweg.

De wereld van Meubelbeslag is groot. Van een simpel scharnier tot complete apothekerskasten, alles is leverbaar. ‘We horen vaak dat particulieren niet met defecte meubelonderdelen terecht kunnen bij bouwmarkten of keukenzaken. Omdat wij alle A-merken verkopen kunnen wij deze mensen vaak verder helpen’ zegt Niels. De internetwinkel voor alle denkbare meubelonderdelen begon in 2013 en is inmiddels een belangrijke speler geworden in hun branche. Dagelijks verzendt Duovorm pakketten naar klanten voornamelijk in Nederland, België en Duitsland. De vraag naar meubelbeslag is groot, hebben ze inmiddels gemerkt. ‘We leveren aan particulieren en aan bedrijven, afgelopen jaar hebben al meer dan 15.000 klanten onze webwinkel gevonden’.

Ondernemers

Het is het bekende verhaal van een internetwinkel die begon in de huiskamer en steeds succesvoller werd. ‘We groeiden uit ons jasje’, zegt Niels, ‘Op een gegeven moment stonden de dozen overal en werd het onoverzichtelijk. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een passende bedrijfsruimte waar we onze voorraad overzichtelijk kunnen opslaan en de pakketten verzendklaar kunnen maken’. Deze bedrijfsruimte werd in 2016 een paar panden verderop gevonden. Binnen een jaar bleek dit pand te klein te zijn. Het voormalige pand van PostNL en EDC-internet gaf mogelijkheden tot groei. ‘Het ruim 1000 vierkante meter grote pand maakt het voor ons mogelijk om onze ideeën vorm te geven’ zegt Ferniand. ‘Onze klanten zijn tevreden en dat willen we graag zo houden. Met dit nieuwe magazijn kunnen we ze nog beter bedienen en ons klantenbestand uitbouwen. Want voor meubelbeslag moet je nu eenmaal bij ons zijn.’

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.