Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Veendam wil vermissingskosten rijbewijs afschaffen

Gemeentehuis Veendam – F: H. Drenth / RTV1)

VEENDAM – Het college van Veendam doet een voorstel aan de raad om de vermissingskosten bij een rijbewijs af te schaffen per 1 januari 2018. De raad behandelt dit voorstel tijdens de begrotingsvergadering op maandag 6 november 2017. Inwoners van de gemeente Veendam moeten nu bij vermissing van hun rijbewijs naast de kosten voor een rijbewijs extra vermissingskosten betalen.

Vermissingskosten
De vermissingskosten in de gemeente Veendam bedragen op dit moment € 45,30. De kosten werden in rekening gebracht om een drempel op te werpen. In de gemeente Veendam gaat het in 2017 tot nu toe om 72 aanvragen.

Radar

Het televisie programma Radar behandelde onlangs dit onderwerp. Gemeente Pekela bleekt toen de meest dure gemeente te zijn met vermissingskosten bij het kwijtraken van een rijbewijs (b.v. bij diefstal).

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.