Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Jan Bessembinders tijdelijk opnieuw wethouder gemeente Stadskanaal

Wethouder Jan Bessembinders

STADSKANAAL – Jan Bessembinders keert tijdelijk terug als wethouder voor het CDA in het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Stadskanaal. Door ziekte van twee wethouders – Goziena Brongers van het CDA en Peter Gelling van Gemeentebelangen – is vervanging in het college noodzakelijk geworden. Jan Bessembinders neemt een deel van de portefeuille van wethouder Brongers tijdelijk waar. Het andere deel én de portefeuille van wethouder Gelling wordt verdeeld in het college.

Jan Bessembinders was 12 jaar wethouder van de gemeente Stadskanaal (2002-2014) en is daardoor goed bekend met de portefeuilles, relaties en de regio. Ook is hij formateur geweest van het huidige college.

Deze tijdelijke oplossing zorgt voor continuïteit in het bestuur van de gemeente en is in onderling overleg door college, coalitie en fractievoorzitters tot stand gekomen. Jan Bessembinders wordt in de raadsvergadering van 6/11 als tijdelijke vervanger voorgedragen.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

1 Reactie op “Jan Bessembinders tijdelijk opnieuw wethouder gemeente Stadskanaal

  1. Gaat die meneer zich (ook nog) bezig houden met de herindelingskwestie waarvan in ieder geval Pekela en Stadskanaal JA hebben geroepen? Misschien wel een leuke vraag voor 6 november…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.