Direct naar de inhoud.

Nieuwe opnames “Het Artiesten Festival”

  • door:
  • op:

RTV1 – “Het Artiesten Festival” is een programma met bekend en onbekend talent dat wekelijks te zien is op het lokale TV kanaal RTV1, de streekomroep van de Veenkoloniën. Op zondag 12 november worden er weer nieuwe afleveringen opgenomen in Dans & Party centrum Gossen in Stadskanaal. Voor deze opname komen artiesten uit het hele land om hun liedjes te zingen voor het tv-programma. In de line-up van 12 november staan de volgende artiesten gepland: Wimmie Bouma, Lucas & Gea, Bert Zwier, Erik van Klinken, Armand Fuchs, Janneke de Roo, Henk Harders, Chris de Roo, Duo Doublon, Hessel Wijkstra, Danny Sulman, Marcel Bruggeman, Martin Keizer.

De presentatie ligt wederom in handen van de altijd vrolijke, enthousiaste en sprankelende gentleman-entertainer Franky Stardust. Backstage worden de artiesten geïnterviewd door Joseph Plat bij velen beter bekend als Lucky Joe.

Wil jij een opname bijwonen reserveer dan snel want vol = vol. Kaarten zijn verkrijgbaar in de voorverkoop voor slechts €2,-  Wil je meer informatie bel dan naar 0599-616701. RTV1: Iedere zondag en dinsdagavond rond de klok van 19.20 is “het Artiesten festival” te zien. Via kanaal 41 van Ziggo, KPN kanaal 1458 en via SKV kanaal 25 . Kun je dit niet ontvangen kijk dan mee via www.rtveen.nl en klik op kijk live. Ben je benieuwd wanneer en waar het programma nog meer te zien is neem dan een kijkje op: www.hetartiestenfestival.nl

Graag tot ziens op zondagmiddag 12 november. Locatie: Dans en Partycentrum Gossen
Hoofdstraat 118 Stadskanaal . Aanvang: 14.00 uur/ zaal open 13.30 uur-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal