Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

De Sinterklaas Express in Veendam

Reis mee met Sint en Piet in de trein

VEENDAM – Reis mee met Sint en Piet in de trein! Op zondag 19 november is het weer zover, dan komt Sinterklaas met zijn Pieten een bezoek brengen aan Museumspoorlijn STAR in Veendam.

Het is al vele jaren een traditie dat de Goedheiligman eind november bij Museumspoorlijn STAR op bezoek komt. En ook dit jaar heeft hij weer een gaatje in zijn drukke programma weten te vinden om een rit met de trein te maken. Maar dat willen Sint en zijn Pieten natuurlijk niet alleen doen! Ze zouden het erg leuk vinden als er natuurlijk veel kinderen meegaan.

Voor jong en oud
Samen met de kinderen, de papa’s, mama’s, opa’s en oma’s maken Sint en zijn Pieten een een leuke treinrit op de spoorlijn van de STAR. En wat zal er nu weer onderweg gebeuren? Het belooft vast een leuke, gezellige en ook spannende tocht te worden.

De Sinterklaas Express rijdt vanaf station Veendam twee ritten. Het eerste programma begint om 13.00 uur, het tweede programma om 15.30 uur. Beide programma’s duren ca. 2 uur.

Stadskanaal
Op zaterdag 25 en zondag 26 november rijdt de Sinterklaas Express eveneens vanaf station Stadskanaal.

Reserveren
Reserveren voor de Sinterklaas Express is aanbevolen, het aantal plaatsen is beperkt. Dat kan via website www.stadskanaalrail.nl of op werkdagen telefonisch: (0599) 65 18 90. Een kaartje voor kinderen t/m 11 jaar kost € 8,50, voor 12 jaar en ouder € 10,00.

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.