Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Plein Veendam/Pekela presenteert zich op Promotiedagen

Archieffoto: Herman Alink

VEENDAM/PEKELA – Vandaag  7 en woensdag 8 november  is het weer zover: dan vinden de Promotiedagen voor het Bedrijfsleven Noord-Nederland plaats in Martiniplaza in Groningen. Ook dit jaar met het Plein Veendam/Pekela. Het Plein Veendam/Pekela wordt op dinsdag 7 november 2017 om 13.30 uur op ludieke wijze geopend door wethouder Henk Jan Schmaal en wethouder Hennie Hemmes. De gemeenten Veendam en Pekela presenteren zich gezamenlijk in één stand.

Pekela en Veendam
Het thema van het Plein Veendam/Pekela dit jaar is ‘Innovatie’. Ondernemers uit de beide gemeenten houden gedurende de twee dagen pitches over hun innovatieve onderneming. De opbrengst van de deelnamekosten voor een pitch komt ten goede aan het initiatief “Ondernemen vanuit je hart”(initiatief van Parkmanagement samen met Stichting Groningen Hartveilig). Dit initiatief wil meer AED’s per vierkante kilometer om zo meer levens te kunnen redden. De pitches zijn een initiatief van de gemeenten Veendam en Pekela, Veendammer ondernemers Compagnie en Parkmanagement De Veenkoloniën.

Netwerken
Een belangrijk onderdeel van de Promotiedagen voor het Bedrijfsleven Noord Nederland is netwerken en kennismaken met ondernemers uit Noord-Nederland. Daarom organiseert de Veendammer Ondernemers Compagnie op woensdag 8 november van 16.00 uur tot 17.00 uur een netwerkbijeenkomst.

Het Plein Veendam/Pekela is te vinden in de Borgmanhal en is te herkennen aan de grote gloeilamp boven het plein. De beurs is geopend van 12.00 tot 22.00 uur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.