Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Benefietconcert Chr. Groot Gemengd Koor

STADSKANAAL – Op woensdag 15 november a.s. wordt er een benefietconcert georganiseerd, waarvan de opbrengst geheel ten goede zal komen aan de stichting Als kanker je raakt. Aan dit concert zal medewerking worden verleend door Chr. Groot Gemengd Koor Muntendam/ Stadskanaal o.l.v. Johan W. Pots. Verder werken mee Kinderkoor De Regenboog o.l.v. Marije van der Vliet, Lieneke van Eijkelenburg (sopraan), Thea van der Werf (mezzosopraan), Ronald IJmker (orgel), Wim Kramer (piano) en Jan Hendrik Niemeijer (trombone).

Ds. Arie van der Veer, medeoprichter en bestuurslid van Als kanker je raakt, zal een overdenking houden en het werk van de stichting nader toelichten.

De avond begint om 19.30 uur en vindt plaats in kerkgebouw De Kandelaar, Navolaan 28, 9501 VJ Stadskanaal. Toegangsbewijzen zijn online te koop via www.alskankerjeraakt.nl/webshop of bij de Evangelische Boekwinkel Stadskanaal, Hoofdstraat 76.

– kinderen t/m 12 jaar gratis

(ingezonden via de RTV1-App)

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.