Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Veel ideeën tijdens netwerkavond Toerisme en Cultuur (Video)

STADSKANAAL – Veel ideeën kwamen er afgelopen dinsdagavond 7 november op tafel tijdens de Netwerkavond Toerisme en Cultuur. Het initiatief hiervoor komt van de gemeente in samenwerking met Vrijdag, de stichting die amateurkunsten in de provincie ondersteunt.

Tijdens de bijeenkomst kregen de aanwezigen gelegenheid om kennis te maken met een aantal ondernemers en vertegenwoordigers van organisaties en waar men zoals mee bezig is. Pitches waren er onder andere van Edwin Postma van het Pagecentrum, Jeroen Wever van Stelmakerij Wever en Jolanda Rijk van camping De Kapschuur.

Beleidsmedewerker Ada Tolboom van de gemeente Stadskanaal was na afloop zeer enthousiast. “Het was super. Dit had ik niet verwacht. Iedereen nam deel aan de discussie en men kwam met mooie ideeën. Ik vond deze avond echt een groot succes.”

Videoreportage: Boelo Lutgert

Geplaatst door

Webmaster RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.