Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Sfeerverlichting ontstoken in centrum Veendam

Rondje centrum lopen – (F: Peter Panneman)

VEENDAM – Vrijdagavond is de nieuwe sfeerverlichting in het centrum ontstoken en in gebruik genomen. Wethouder Henk Jan Schmaal en Joseph Kremer, voorzitter Ondernemersvereniging Veendam Centraal (OVC), onthulden de sfeerverlichting door het aan te zetten.

Stroomtoevoer

Het Veenlustplein- Raadhuisplein, en Museumplein lieten het vanwege problemen met de stroomtoevoer nog even afweten. De onthulling vond plaats in de Kerkstraat ter hoogte van By Kielman. De OVC en de gemeente Veendam hebben gezamenlijk de nieuwe sfeerverlichting aangeschaft. Nadat de verlichting brandde liepen de aanwezigen een rondje door het centrum om de verlichting te bekijken.

(Foto’s op facebook Peter Panneman)

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.