Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Agenten vangen kinderen op tijdens Sint Maarten

Foto: M. Dol – RTV1

STADSKANAAL – Gezellig met de familie naar opa om Sint Maarten te vieren maar vervolgens door de politie en ambulancedienst worden opgevangen omdat opa net is overleden. Het overkwam een familie in Stadskanaal afgelopen zaterdag.

Agente Kim, van het politiebureau in Stadskanaal, deelde maandagmiddag haar verhaal in een indrukwekkend facebookbericht.

De ambulancedienst was nog bezig met reanimeren toen de familie aankwam en door agenten werd opgevangen. Toen bleek dat de man was overleden, ontstond een verdrietige situatie. Agente Kim nam samen met een collega de kinderen mee om langs de deuren te gaan. “Op die manier kon de familie rustig in gesprek met de huisarts en afscheid nemen.” vertelt agente Kim.

Na enkele straten langs de deuren te zijn gegaan hebben de agenten de kinderen naar het bureau gebracht voor een rondleiding. Hier konden de ouders hun kinderen weer ophalen. Agente Kim schrijft in haar bericht: “Een heel bijzondere melding en ervaring, die ik mijn gehele carrière nooit meer ga vergeten.”

1 Reactie op “Agenten vangen kinderen op tijdens Sint Maarten

  1. klaas oosterhof

    ja zoiets vergeet je ook niet meer vooral als het sint-maarten is en de kinderen vrolijk rond lopen bij de deuren langs en ik vind dat je goed gehandeld hebt ookal was het ook vast ook moelijk omdat aan te zien groeten van klaas ook uit stadskanaal Respect voor jou en je colega,s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.