Direct naar de inhoud.

Agenten vangen kinderen op tijdens Sint Maarten

  • door:
  • op:
Foto: M. Dol – RTV1

STADSKANAAL – Gezellig met de familie naar opa om Sint Maarten te vieren maar vervolgens door de politie en ambulancedienst worden opgevangen omdat opa net is overleden. Het overkwam een familie in Stadskanaal afgelopen zaterdag.

Agente Kim, van het politiebureau in Stadskanaal, deelde maandagmiddag haar verhaal in een indrukwekkend facebookbericht.

De ambulancedienst was nog bezig met reanimeren toen de familie aankwam en door agenten werd opgevangen. Toen bleek dat de man was overleden, ontstond een verdrietige situatie. Agente Kim nam samen met een collega de kinderen mee om langs de deuren te gaan. “Op die manier kon de familie rustig in gesprek met de huisarts en afscheid nemen.” vertelt agente Kim.

Na enkele straten langs de deuren te zijn gegaan hebben de agenten de kinderen naar het bureau gebracht voor een rondleiding. Hier konden de ouders hun kinderen weer ophalen. Agente Kim schrijft in haar bericht: “Een heel bijzondere melding en ervaring, die ik mijn gehele carrière nooit meer ga vergeten.”



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal