Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Wijkinloop in Stadskanaal Noord

MFA Noordstee – (F: RTV1 )

STADSKANAAL – Elke maandagochtend zijn bewoners van Stadskanaal Noord tussen 10.00 – 12.00 uur welkom bij de Noordstee wijkinloop in buurtcentrum Noordstee. De wijkinloop is een koffie-ontmoetingsochtend maar tevens wegwijzer voor diensten en activiteiten in de wijk. Iedere week is een (wijk-)verpleegkundige aanwezig voor eenvoudige zorgvragen en bijvoorbeeld het meten van de bloeddruk. En er is Klik!: computerhulp dicht bij huis. Vrijwilligers helpen bewoners gratis bij computervragen, tablet of mobiel. Aan de koffietafel is regelmatig een wijkorganisatie te gast.

Aanstaande maandag 20 november zijn dat mensen van het Repaircafé. Zij helpen bewoners bij het repareren van kapotte spullen. Op maandag 27 november is Nel Kruit, de nieuwe directeur van Welstad Tinten aanwezig om wat te vertellen over deze organisatie.

Tenslotte, maandag 4 december een nieuwe organisatie in Stadskanaal Noord: Hospice Veen en Wolden waar mensen die terminaal ziek zijn kunnen verblijven. De wijkinloop is een initiatief van Buurtwerk Welstad, bewoners en organisaties in de wijk.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.