Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Uitkijktoren Poolshoogte Odoorn tijdelijk afgesloten

F) Wikipedia

ODOORN – De uitkijktoren Poolshoogte in de boswachterij Odoorn is vanaf maandag 20 november tijdelijk afgesloten voor het publiek. De ruim 3o meter hoge uitkijktoren staat er sinds 1999. Om ervoor te zorgen dat de toren ook veilig is in de toekomst is groot onderhoud nodig.

Staatsbosbeheer controleert de uitkijktoren in de boswachterij Odoorn elk jaar op veiligheid. Om er zeker van te zijn dat in de toekomst bezoekers nog veilig van het uitzicht kunnen genieten, worden de bordesdelen vervangen. Om dit goed te kunnen uit voeren, wordt de toren in de stijgers gezet. Daarom is de toren tijdelijk voor het publiek niet toegankelijk.

Als alles meezit kunnen bezoekers vanaf eind december de toren weer beklimmen en genieten van het mooie uitzicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.