Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

CDA Veendam-Wildervank stelt kandidatenlijst vast

Nurcan Yilmaz (CDA Veendam) staat op de 2e plaats

VEENDAM – In de ledenvergadering op 23 november jl. heeft de CDA afdeling Veendam-Wildervank de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018 vastgesteld. André Hammenga, op dit moment CDA wethouder van Veendam, is opnieuw verkozen tot lijsttrekker. Op de tweede plaats staat Nurcan Yilmaz. Ze is werkzaam in de psychiatrie, zit in de CDA schaduwfractie en de commissie Samenleving. Ina Hilbrants-de Boer staat op de derde plaats. Ina is op dit moment Raadslid en fractievoorzitter. Het huidige Raadslid Albert Oosting staat op de vierde plaats.

De CDA-lijst telt 20 kandidaten waarvan 7 nieuwe leden. Bestuursvoorzitter Jan van der Meijden is blij met deze groei van leden. In totaal zijn er de afgelopen periode 9 nieuwe leden bijgekomen. “Het is een voorrecht dat je een gevulde kandidatenlijst kunt presenteren. En het geeft je de mogelijkheid om de kennis en ervaring optimaal in te zetten voor een Veendam die samen met de inwoners wordt voorbereid op de toekomst”.
Het CDA vind het belangrijk dat, naast de nodige ervaring met het raadswerk, ook jonge mensen die geïnteresseerd zijn in de politiek en potentie hebben een kans krijgen.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.