Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Laatste week voor aanmelden glasvezel

WESTERWOLDE – De laatste week van de vraagbundeling is aangebroken. Bewoners van het buitengebied van Westerwolde en Stadskanaal hebben nog tot maandag 4 december 2017 om zich aan te melden voor glasvezel. De aanmeldingen gaan goed en liggen heel mooi op schema om de minimaal benodigde 50% inschrijvingen te behalen, want alleen dan krijgt glasvezel in het buitengebied groen licht. Nog niet aangemeld… mis de laatste kans deze week niet!

 Inschrijfmomenten

Dat het aantal aanmeldingen uitstekend op schema ligt moment is mede te danken aan de drukbezochte inloop- en inschrijfmiddagen, die in de afgelopen periode zijn georganiseerd op initiatief van de Stichting Snel Internet Westerwolde en Stadskanaal. Veel bewoners zien in dat de laatste dag van de vraagbundeling nadert en hebben zich aangemeld. In deze laatste week vinden overigens nog twee inschrijfdagen plaats.

Laatste kans

Ook de gemeente wil haar betrokkenheid nogmaals tonen en stuurt alle bewoners deze week een brief waarin de laatste kans wordt onderstreept. Seine Lok, wethouder van de gemeente Vlagtwedde: “Iedere gemeente ziet in dat dit belangrijk is, maar wij staan nu echt aan de vooravond van deze unieke kans. We kunnen het eerste Groningse buitengebied worden met glasvezel. Daar zouden we zeer trots op zijn.” Daarnaast kunnen bewoners deze week bezoek aan huis krijgen van adviseurs om de laatste kans op inschrijving niet te missen.

De allerlaatste inschrijfmomenten vinden plaats op de volgende data:

Woensdag 29 november       | Gemeentehuis Wedde       | 16.00u – 20.00u

Donderdag 30 november      | Vlagtwedde Zaal12             | 16.00u – 20.00u

Vrijdag 1 december               | Dorpshuis Elim te Holte     | 13.00u – 17.00u

Vrijdag 1 december               | Vlagtwedde Zaal12             | 16.00u – 20.00u

Zaterdag 2 december                        | Dorpshuis Elim te Holte     | 13.30u – 17.00u

Zaterdag 2 december                        | Vlagtwedde Zaal12             | 10.00u – 13.00u

 

Al aangemeld?

U hebt zich al aangemeld voor glasvezel? Mooi! Dan heeft u ook (binnen een week na aanmelding) een bevestiging ontvangen! Zo niet, controleer dan uw aanmelding door een mail te sturen naar info@mabingroningen.nl of info@swis.nl.

(Ingezonden)

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.