Direct naar de inhoud.

“Ol Pait” geeft cursus digitaliseren modelspoorbaan

  • door:
  • op:

Foto: ssvop

NIEUWE PEKELA – Samen Sterk voor Oude Pekela heeft zijn activiteiten uitgebreid met een Modelspoorclub “Ol Pait” gevestigd in Nieuwe Pekela. 

De modelspoorclub Pekela en omgeving is opgericht door een aantal enthousiaste modelspoorders. De club is gevestigd in 2 lokalen die door een particulier ter beschikking zijn gesteld. De club is opgericht omdat 2 leden hebben ontdekt dat veel mensen nog oudere analoge treinsets hebben, graag over willen gaan op digitaal rijden, maar niet weten hoe dit aan te pakken.

Het doel van de club is mensen op weg helpen om hun oude analoge baan om te bouwen naar digitaal. Er wordt momenteel gewerkt aan een DC modelbaan van 3,00 x 1,50 mtr. Er is recentelijk ook een cursus “digitaliseren van Uw modelbaan” gegeven. Mochten er nog mensen interesse hebben om zich aan te melden kan dit via theovanpoppel@hotmail.com

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-