Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Kids4Fun’s Got Talent in Buurtcentrum Noordstee

Foto: Alex Bos 

STADSKANAAL – Afgelopen vrijdagavond werd er in Buurtcentrum Noordstee Kids4Fun’s Got Talent georganiseerd. Kinderen uit Stadskanaal Noord (groep 4 t/m 8) waren naar het buurtcentrum gekomen voor deze leuke Kids4Fun activiteit. De kinderen die een optreden deden mochten deze keer zelfs hun ouders en/of familieleden meenemen. Het was echt een geweldige avond! Er waren maar liefst 12 optredens:
goochelaars, een balletact, streetdance, zang, drum, piano en nog veel meer. Stuk voor stuk prachtige optredens! Iedereen deed geweldig zijn best.

De jury bestaande uit Dennis Knegt, Bert Bieze, Madeleine en Marieke hadden een zware taak en eigenlijk waren het allemaal winnaars! Iedereen kreeg een gouden medaille! Drie acts kregen een beker van de jury.

“We kijken terug op een zeer geslaagde avond!” Aldus de organisatie. Kids4Fun organiseert elke maand op de laatste vrijdag van 19.00 – 20.30 uur een activiteit voor kinderen uit groep 4 t/m 8. Vrijwilligers uit de wijk Stadskanaal Noord bedenken en begeleiden deze activiteiten al meer dan 2,5 jaar. In december zal er geen Kids4Fun activiteit zijn vanwege de drukke decembermaand. Maar eind januari organiseert Kids4Fun weer een leuke avond voor de kinderen uit Stadskanaal Noord. Meer informatie over Kids4Fun is te vinden op de Facebook pagina van Buurtcentrum Noordstee. “We hopen jullie 26 januari 2018 weer te zien bij Kids4Fun!”

Evt aanvullende informatie:
Kinderen uit groep 4 t/m 8 kunnen zich hiervoor opgeven via kids4fun.noordstee@gmail.com.
De kosten bedragen €1,- incl. consumpties.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.