Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Veendam bedankt haar vrijwilligers

Vrijwilligers in de prijzen – F: Peter Panneman

VEENDAM – In Hotel Parkzicht in Veendam is zaterdag een gezellige lunchbijeenkomst gehouden voor vrijwilligersorganisaties en vrijwilligers die actief zijn in de gemeente Veendam.

De vrijwilligers werden een aantal uren in de watten gelegd en werd hun een feestelijk programma aangeboden met een optreden van de Friese zusjes Djoeke en Wietske als “levende Jukebox” met een hilarische act met repertoire van Engelse, Nederlandse, Friese en zelfs Groningse jukebox-hits.

Aansluitend werd door medewerkers van de gemeente, Rabobank, Compaen, collega-instellingen en maatschappelijke stagiaires de lunch geserveerd. Daarna vond de uitreiking plaats van het Compliment voor lokale helden.

Prijzen

Het Compliment voor lokale helden is een prijs voor de meest inspirerende en opvallende vrijwilligersorganisatie of -project uit de gemeente Veendam. Een vakkundige jury heeft onlangs 18 inzendingen beoordeeld. De voorzitter van de jury, burgemeester Swierstra, reikte de prijzen uit.

De 1e prijs € 1.250,-, ging naar Beste Buur, 2e prijs € 750,-, Buurthuis Noord West, 3e prijs € 500,- EHBO afd. Wildervank, en de aanmoedigingsprijs € 250,-. Mocht SV Veendam Atletiek G-groep in ontvangst nemen. Deze dag werd aangeboden door de gemeente Veendam, de Rabobank en welzijnsinstelling Compaen.

( Leuke foto’s zijn te zien via Peter Panneman)

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.