Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Echtpaar Jager-Nuijen vieren 60 jarig huwelijk

Echtpaar Jager-Nuijen vieren 60 jarig huwelijk in de Clockstede. Foto) Herman Alink

NIEUWE PEKELA – Vanmiddag 29 oktober 2017 feliciteerde burgemeester Kuin van de gemeente Pekela de heer H.H. Jager (85 jaar) en mevr. A. Jager-Nuijen (84) met hun 60 jarig huwelijk en liet dat vergezeld met een prachtig boeket bloemen.

De heer Jager heeft gewerkt op de sigarenfabriek Champ Clark, in de tijd dat ie er werkte rookte hij nog sigaren, vanwege zijn gezondheid is hij daarmee gestopt en daarna heeft hij gewerkt bij Machinebouw en Constructiewerkplaats W.J. Zwalve in Oude Pekela, waar hij op de afdeling trailerbouw als constructiebankwerker werkte.

Mevr. Jager Nuijen heeft eerst gewerkt in een hoedenzaak te Winschoten en later bij de sokkenfabriek Stapp van de firma A. Westers & Zn. In Nieuwe Pekela, waar zij sokken controleerde. Sinds 1,5 jaar woont het echtpaar in de Clockstede omdat hij Parkinson heeft en zij slijtage klachten. Beide dochters Maria en Anneke wonen in Alteveer respectievelijk in Blijham zodat zij regelmatig hun ouders kunnen bezoeken die naar alle tevredenheid in het verzorgingstehuis verblijven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.