Direct naar de inhoud.

Mooie inzameling scholen en kerken voor voedselbank

  • door:
  • op:
Op de foto leerlingen van St. Josephschool Zandberg. F) Hilvert Huizing

KANAALSTREEK – Van 18 tot en met 26 november 2017 hebben Katholieke basisscholen en de Parochiële Caritas Instelling van alle samenwerkende katholieke parochies in de Kanaalstreek een inzamelingsactie gehouden voor de voedselbank Zuidoost-Groningen.

De opdracht van de Caritas instelling is het dienstbaar zijn aan de samenleving; het omzien naar elkaar. Hierbij valt te denken aan het bieden van een luisterend oor, het tonen van sociale betrokkenheid alsook het geven van incidentele materiële hulp. In de genoemde periode stonden in de Willibrordskerk Ter Apel en in de Antoniuskerk Musselkanaal winkelkarren en dozen waar de bijdrages werden verzameld.

De basisscholen die meededen zijn: 

Willibrordschool Stadskanaal, H.Gerardus en Pork in Ter Apel, St. Joseph in Zandberg, St. Antonius in Musselkanaal, Willibrordschool in Stadskanaal en de Heilig Hartschool in Mussel.

Medewerkers van de voedselbank hebben de spullen maandag 27 november opgehaald. Zij zijn zeer dankbaar en blij met alle hulp en met alles wat binnen komt. Zo kunnen zij nog vóór de feestdagen mooie pakketten uitdelen aan hen die het minder hebben getroffen.

Leerlingen van St. Antoniusschool Musselkanaal. F) Hilvert Huizing



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal