Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

NL-Alert: Toenemende rookontwikkeling Stadskanaal

NL-Alert bij noodsituaties

NIEUW BUINEN/STADSKANAAL – Vanwege toenemende rookontwikkeling is er een NL-Alert uitgegaan in de omgeving van Stadskanaal en Nieuw-Buinen. Nog steeds geld het advies: “Blijf uit de rook, sluit ramen en deuren en schakel de mechanische ventilatie uit”.

UPDATE: Ter plaatse wordt er alles aan gedaan om de rookoverlast zo veel mogelijk te voorkomen en te bestrijden. Er wordt door de bevoegde instanties continu gemonitord. Vanochtend is een NL-Alert uitgegaan in verband met de toename van rookontwikkeling in de omgeving Stadskanaal en Nieuw Buinen. Deze NL-Alert is beëindigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.