Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Ongelukken door spekgladde wegen

Archief foto: M. Dol – RTV1

GLADHEID – Veel botsingen en slippartijen in de mist vanmorgen maar ook door bevriezing. Op de kruising van de Woortmanslaan en Borgercompagnie aan de rand van Veendam zijn zaterdagochtend twee auto’s op elkaar gebotst. De schade was groot.

Drouwenermond

Ook in Noord Drenthe zijn er door de gladheid verschillende ongelukken gebeurd. Zaterdagnacht is een automobilist op de Mondenweg ter hoogte van Drouwenermond (N379) van de weg geraakt en in de sloot beland. Aan de Middendrift in Steenbergen raakten twee auto’s van de weg. Een bestuurder is gewond naar het ziekenhuis gebracht. Bij Een-West raakte een automobilist van de weg door gladheid. Hij eindigde met zijn wagen in de sloot. De man kon ongedeerd de auto verlaten.

Strooien

Er wordt flink zout gestrooid. Maar het verkeer moet blijven oppassen voor gladde wegen. In de nacht van zaterdag op zondag kan het namelijk  plaatselijk ijzelen.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.