Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Inzameling dierenvoer voedselbank Veendam

VEENDAM – Al enige tijd zamelt Els Jans dierenvoer in voor de Voedselbank Veendam, omdat zij van de Voedselbank Veendam begreep dat er geen voer voor de dieren uitgereikt kan worden aan de mensen die afhankelijk zijn van de Voedselbank.

Veel mensen hadden al een dier toen zij door niet verwachte omstandigheden in de financiële problemen kwamen. Uiteraard mag je niet verwachten dat mensen hun dieren weg doen in zo’n situatie. Een dier is immers een wezenlijk deel van het gezin. Daarnaast biedt een dier in tijden van zorgen, stress, verdriet of ziekte ontzettend veel troost. Ook zorgt een dier er voor dat mensen zich veel minder eenzaam voelen.

Op drie plekken in Veendam staan speciale winkelkarren waar men voer in kan doneren. Dit is bij de Jumbo aan de Reede, bij de Albert Heijn in het ABC complex en bij de Welkoop aan de Lloydsweg. In de winkel kunt u iets lekkers kopen voor de dieren en het na de kassa in de kar plaatsen. De kar is duidelijk te herkennen aan een bord met daarop de tekst: Inzameling Dierenvoer Voedselbank Veendam.

Daarnaast heeft Els bij huis een box staan waar men voer in kan doneren. Ieder blikje vlees of zakje brokjes is van harte welkom! Els zorgt er voor dat het allemaal bij de Voedselbank komt. De Voedselbank verzorgt verder de verdeling van het voer onder de mensen.

“We hopen dat mensen in de feestmaand december ook aan deze dieren willen denken en eten voor ze in de inzamelkar willen doneren. Voor de mensen die afhankelijk zijn van de Voedselbank is het uiteraard heel fijn dat ze hun diertjes met de feestdagen ook kunnen verwennen met wat extra’s. Ieder mens die huisdieren heeft en daar van houdt zal dat begrijpen”.

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.