Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Kandidatenlijst en programma SP Stadskanaal

STADSKANAAL – Donderdagavond 30 november hebben de SP leden van gemeente Stadskanaal de kandidatenlijst en het verkiezingsprogramma voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018 vastgesteld.

Evert Idema werd gekozen als lijsttrekker, direct gevolgd door het ervaren raadslid Machteld Luijken. Hoogste nieuwkomers zijn Nanno Lesman op plek drie, Joëlle Maxime Ham op plek vier, op plek vijf Anton Reinders. Van de huidige raadsfractie staan Trijnie Wanders plek 6 Gerrie Kremer plek 7 weer op de lijst. De laatste van de top acht van de lijst is het nieuwe lid Henri Veldpaus.

Lijstaanvoerder Idema: ‘Als tweede partij van Stadskanaal en actiefste partij van Stadskanaal zijn wij aan de inwoners verplicht om met een dijk van een lijst te komen, en dat is gelukt. Het is een mooie mix van ervaren krachten en verrassende nieuwe namen. Stuk voor stuk mensen die een belangrijke rol spelen in de Knoalster samenleving. Enthousiast, vol energie en klaar om voor Stadskanaal te knokken.’

De kandidatenlijst bestaat uit ervaren SP’ers die zich dagelijks inzetten voor Stadskanaal aangevuld met nieuwe buurtactivisten waar de partij mee knokt voor een socialer Stadskanaal. De lijstduwer Wim Orsel (24) vormt het perfecte toonbeeld van beide.

Vier jaar geleden stoomde de SP door tot de tweede partij in de Knoalster raad met
vijf zetels. Inzet is om van de tweede partij de grootste partij van knoal te worden. Een grote SP biedt de beste garantie op echte zeggenschap over de buurten, de zorg en werkgelegenheid.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

1 Reactie op “Kandidatenlijst en programma SP Stadskanaal

 1. Fenny Nieuwenhuis

  Goedemiddag,

  Graag zou ik wat meer info. willen over de nieuwkomer Nanno Lesman.

  Met vriendelijke groet,

  Fenny Nieuwenhuis
  Alteveer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.