Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Peter Drenth nieuwe directeur bedrijfsvoering Meander

Peter Drenth – (f: Sake Elzinga)

REGIO – Met ingang van 1 januari 2018 is Peter Drenth benoemd als directeur bedrijfsvoering van Zorggroep Meander. Samen met collega-directeur zorg Renate Kamphuis vormt hij vanaf deze datum de duale directie van Zorggroep Meander. Met Peter haalt Meander iemand binnen die de regio goed kent en veel ervaring heeft in de aansturing van de bedrijfsvoering van zorgorganisaties.

Peter Drenth heeft een uitgebreide loopbaan in de zorg. Op dit moment werkt hij nog bij Zorggroep Groningen. Oost-Groningen kent hij goed vanuit zijn rol bij Zorggroep Groningen, maar ook omdat hij er woont en is opgegroeid. Zorggroep Meander is blij met zijn komst. Met deze benoeming is de directie van Zorggroep Meander weer compleet, na het eerdere tragische overlijden van de directeur bedrijfsvoering Jan Bartelds.

De ouderenzorg staat de komende jaren voor vele uitdagingen, waaronder het aantrekken van voldoende personeel. Zowel binnen de organisatie als in de relatie naar de omgeving vraagt dit om slagvaardige bedrijfsvoering. Renate Kamphuis: “We zijn als Zorggroep Meander verheugd dat we in Peter een directeur bedrijfsvoering hebben kunnen vinden die een belangrijke bijdrage kan leveren aan het waarmaken van onze ambities. Ik zie uit naar een goede samenwerking!”

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

1 Reactie op “Peter Drenth nieuwe directeur bedrijfsvoering Meander

  1. Met goed gevulde portemonnee van ons zorg. Gefeliciteerd šŸ¤”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.