Direct naar de inhoud.

Kerstmarkt in het Noorderpoort

  • door:
  • op:

STADSKANAAL – Studenten van het MBO en VMBO van het Noorderpoort in Stadskanaal, organiseren een kerstmarkt op 20 december 2017, van 16:00 tot 19:00 uur, in de Noorderpoort locatie aan de Sportparklaan 5, 9502 CW te Stadskanaal.

De opbrengst van deze kerstmarkt gaat naar Bosnië, waar MBO studenten in juli 2018 naar toe gaan om te helpen bij het opknappen van een school voor verpleegkundigen. Het geld wordt besteed aan bouwmaterialen. Davita Ockels, namens de studenten: “Iedereen, jong en oud is welkom! Hapjes, drankjes, kerstdecoratie, we verkopen van alles. Kom gezellig langs”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-