Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Ronald & Aïsha op piratentour

Ronald & Aïsha op piratentour

OUDE PEKELA – Het duo Ronald & Aïsha(14) komt met een nieuwe cover , deze keer grijpen ze terug naar een bekend piratenliedje van een aantal jaren geleden “Eens zijn we samen”

Dit liedje hebben ze in een ietwat nieuw jasje gestoken. Zoals we inmiddels van dit duo gewend zijn een nummer met een gevoelig verhaal van de bovenste plank.

Dit is het zesde duet die ze achtereenvolgens hebben opgenomen in de afgelopen 3 jaar dat ze samen aan de weg timmeren , en meestal het levenslied hoog in het vaandel houdend. Van hun eigen geschreven nummers ‘7 lange maanden’ , ‘Veel te kort veel te jong’ en ‘Heidi’ een eigen pianoversie van “Have you ever seen the rain’ via de cover ‘Eenzaamheid’ van Koos Alberts is dit samen met inmiddels ‘7 Lange maanden’ een echt piraten nummer die in dit genre waarschijnlijk redelijk bekend in het gehoor ligt.

Tijdens de live optredens komen deze liedjes ook veelal weer terug , maar ook hebben ze zich verbreedt door Engelstalig , Country , Rock ‘n Roll en natuurlijk Nederlandstalige covers in hun live repertoire op te nemen.

Voor meer informatie www.ronaldenaisha.nl.

Ingezonden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.