Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Volle bak bij Rock-On in Nieuwe Pekela

Foto: Aat den Oss

NIEUWE PEKELA – Zaterdag 9 december was het dan eindelijk zover. Johnny Hensens en Adrie Hartman die Rock-On in een paar maanden tijd hebben georganiseerd kunnen terugkijken op een zeer succesvolle avond. De zaal in dorpshuis de Kiepe was afgeladen vol.

Genieten was het van een 3-tal steengoede bands: Little Cash a tribute to Johnny Cash, Hot Me – Classic Rock en The Fortunate Sons a tribute to CCR.

De organisatie laat weten dat er zeker een vervolg zal komen: “Wat was het een feest!! Wat een leuke reacties en wat waren de bands geweldig!!  Er komt zeker een vervolg, op naar Rock-On 2.0”.

 

 

De avond werd afgetrapt door Little Cash a tribute to Johnny Cash. Frontman Krzysztof Groen (zang en gitaar) Michel Scheltema (slaggitaar) Johan Kramer (Basgitaar) en Robbert Meinders (Slagwerk) spelen zoals de naam al doet vermoeden muziek van ‘the man in black’ . F) Aat den Os

Rock&Roll band Hot Me vertoonde daarna hun muzikale kunsten. Ze spelen covers voorzien van een eigen sausje. De volle zaal reageert enthousiast op de seventies powerrock met invloeden van AC/DC, Herman Brood, Appie Alberts en The New Adventures. F) Aat den Os

De uitsmijter van de avond waren The Fortunate Sons a tribute to CCR, met onverwoestbare klassiekers van Creedence Clearwater Revival. Eind jaren zestig was Creedence Clearwater Revival wereldwijd een van de populairste rockgroepen, door hits als ‘Bad Moon Rising’, ‘Proud Mary’, ‘Have You Ever Seen The Rain’ en ‘Down On The Corner’. F) Aat den Os 

Meer foto’s klik hier.

 

 

 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.