Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Noordpool Express en Moonlightshopping in Veendam

Noordpool Express van de STAR

VEENDAM – Zaterdag 16 en zondag 17 december staat het centrum van Veendam weer in het teken van de drukbezochte kerstmarkt. Een succesvol evenement dat wordt gecombineerd met Moonlightshopping op de zaterdagavond.

Zowel op de zaterdag als op de zondag staan er rond de 40 kramen in het centrum. Tijdens de markt is er live-muziek en ander vermaak. De markttijden zijn zaterdag van 13.00 tot 21.00 uur en zondag van 13.00 tot 17.00 uur.

Zaterdagmiddag wordt de Kerstman weer binnengehaald door de Noordpool Express van de STAR. De trein vertrekt om 16.15 uur om de Kerstman op te halen. Tickets zijn o.a. verkrijgbaar bij Cigo. Zaterdagavond zal er tot 21.00 uur muziek zijn op het podium voor het gemeentehuis op het Raadhuisplein.

Zondagmiddag wordt de kerstmarkt afgesloten met een prachtige vuurwerkshow. Woordvoerder Joseph Kremer: “We zien jullie graag op de kerstmarkt in centrum Veendam. Het wordt bere-gezellig”.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.