Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Kandidaten D66 Borger Odoorn presenteren zich

F) Ingezonden door Tim Koster.

BORGER/ODOORN – De afgelopen weken heeft de afdeling D66 Borger Odoorn zich gebogen over de samenstelling van de kieslijst in deze gemeente. De lijst is een afwisselende lijst geworden met ervaren en nieuwe mensen.

De top 4 van de kieslijst bestaat uit de volgende kandidaten:
Albert Trip (Nieuw Buinen) zal de lijsttrekker zijn tijdens de komende verkiezing. Albert is de afgelopen periode wethouder geweest. Martin Hoogerkamp (Odoorn) is tweede op de lijst. Hij is toegewijd raadslid van D66 geweest in de afgelopen periode. De derde op de lijst is een nieuwkomer in deze gemeente, Tim Koster (Nieuw Buinen). Hij is ervaren in de Stadskanaalster politiek en heeft door een verhuizing de overstap gemaakt naar Borger Odoorn. Gonnie van Wijk-Niemeijer (Exloo) is op dit moment fractie assistent en heeft daarvoor 10 jaar lang als voorzitter gefunctioneerd van de afdeling.

D66 zou graag de komende periode weer deel uitmaken van het college om het ingezette beleid door te zetten.Met deze lijst gaat D66 met vertrouwen de verkiezingen in!

Ingezonden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.