Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Koning Verhuizingen Ondernemer van het jaar

F: Peter Panneman

VEENDAM – Vrijdagmiddag is tijdens de 27e Eindejaarsbijeenkomst van de Veendammer Ondernemers Compagnie (VOC) en de gemeente Veendam Koning Verhuizingen gekozen als Ondernemer van het jaar. Koning Verhuizingen die in 2018 maar liefst 100 jaar bestaat is het verhuisbedrijf uit Veendam voor elk budget. Met raad en daad staan ze u terzijde. En vooral met de beste verhuisofferte! Elke verhuizing is weer anders en daarom geloven zij in maatwerk en een passende verhuisofferte voor elk budget. De prijs is dan ook “Voor die jongens van Koning” aldus directeur Rikus Koning.

De Eindejaarsbijeenkomst in Cultuurcentrum vanBeresteyn werd gepresenteerd door Arno van der Heyden. Deze middag werden wethouder Henk Jan Schmaal (GB), Frank Omta (voorzitter VOC) en Pieter Scheij (directeur Rabobank Stad en Midden Groningen) geïnterviewd. Edwin van Andel nam de aanwezigen mee in de wereld van het hacken. Daarnaast was er muziek van Frédérique Spigt. De bijeenkomst werd afgesloten met een netwerkborrel. Kortom, een boeiende en inspirerende middag.

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.