Direct naar de inhoud.

Kerstconcert met Klaas Spekken en Ingrid Stijsiger

  • door:
  • op:
Foto: Jaap Kok

STADSKANAAL – Op vrijdagavond 22 december verzorgt Klaas Spekken een sfeervol kerstconcert bij de kerstboom van het Streekhistorisch Centrum. Deze keer wordt hij vergezeld door mezzosopraan Ingrid Stijsiger met wie hij al eerder optrad tijdens zijn Ruiten A-concert in de zomer. Zij zullen worden begeleid door Harm Pals op piano en Walter Büdgen op gitaar. Op het programma staan zowel kerstliederen als nummers uit het eigen repertoire van Klaas.

Het concert begint om 20.00 uur (zaal open om 19.30 uur). De toegangsprijs bedraagt € 10,00
Reserveren is mogelijk tijdens kantoortijden telefonisch via 0599-612649 of per mail: info@streekhistorischcentrum.nl. Let op: het SHC is gesloten van zaterdag 23 december tot en met maandag 1 januari.

Bij de foto: Klaas Spekken en Walter Büdgen tijdens het kerstconcert in het SHC in 2016 (foto: Jaap Kok)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-