Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

PvdA Veendam in de bres voor eenzaamheid

VEENDAM – De Partij van de Arbeid houdt voor de kerstdagen een actie om aandacht te vragen voor eenzaamheid. Dit doet zij op donderdag 21 december tussen 19.00 uur en 20.30 uur rond het Museumplein in Veendam. Hierbij worden rozen uitgedeeld aan het winkelend publiek.

Alle rozen die aangenomen worden krijgen een opdracht mee. De roos dient door gegeven te worden aan een ander. Dit kan je moeder zijn, een vriendin, de buurman of gewoon de jongen bij de bushalte. Het maakt niet uit aan wie, als hij maar doorgegeven wordt. Het gaat namelijk om de aandacht voor een ander. Op deze manier vraagt de PvdA aandacht voor eenzaamheid. In samenwerking met ‘de Zonnebloem Veendam’ wil de PvdA bijdragen om donateurs te werven voor de vrijwilligersorganisatie.

Bij de Zonnebloem draait het om mensen. Ze zetten alles op alles om mensen met een lichamelijke beperking een onvergetelijk tijd te bezorgen, zodat ook zij volop van het leven kunnen genieten. Daarvoor denkt de Zonnebloem altijd in oplossingen. Daar staan hun vrijwilligers voor. Ook donateurs maken het Zonnebloemwerk mogelijk.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.