Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Herbouw Julianaflat Veendam start in januari

F: Peter Panneman

VEENDAM – Vanaf 8 januari start Acantus met de herbouw van het appartementencomplex aan de Julianalaan in Veendam, dat op 19 april dit jaar door een explosie werd beschadigd. Er wordt gestart met de inrichting van de bouwplaats. De 11 leegstaande appartementen worden vanbinnen vernieuwd. Deze appartementen krijgen een nieuwe keuken, douche en toilet, waar nodig een nieuwe gebruiksvriendelijkere indeling en bredere (schuif)deuren. De bewoners aan de linkerkant van het appartementencomplex en de Commissie Huurzaken zijn bij deze nieuwe ontwerpen betrokken.

Oplevering najaar

Vanaf februari worden ook de 5 gesloopte appartementen weer opgebouwd. De verwachting is dat de herbouw van het beschadigde deel van het complex, in totaal 16 appartementen, in het najaar wordt opgeleverd. Bijna alle bewoners hebben aangegeven niet terug te willen keren naar het complex. In januari gaat Acantus ook in gesprek met de bewoners van de linkerkant van het complex. Deze bewoners krijgen de mogelijkheid om hun keuken en badkamer te laten vernieuwen en waar mogelijk te veranderen.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.