Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Nostalgische film over Veendam bij RTV1

Film uit de oude doos bij RTV1 

VEENDAM/RTV1 – Opnieuw is er een nostalgische film te zien met beelden uit onze regio. De streekomroep voor de Veenkoloniën RTV1 pakt uit met een prachtig filmjournaal. Dit keer staat Veendam centraal met gebeurtenissen uit het jaar 1968. De filmbeelden zijn destijds gemaakt door de filmgroep Dubbel 8, zijn in kleur en voorzien van geluid. De uitzending is op woensdagavond 27 december vanaf 19.00 uur. Een herhaling is op vrijdagavond 29 december.

Onderwerpen
In de film, die bijna anderhalf uur duurt, is ondermeer te zien hoe de voetbalclub BV Veendam promoveert van tweede naar eerste divisie, de val van de Phoenixpijp, bouw winkelcentrum Promenade, bouwen in de woonwijk Sorghvliet, Gemeenteraadsverkiezingen Veendam/Wildervank, afwerking Beneden Oosterdiep, politie in actie tijdens nieuwjaarsnacht, winkeliers, feest op de Wieke, Winkler Prins, schoolvoetbal etc.

Televisiekanaal
Eerder zond RTV1 de film ‘De blinkende Spade” en “Stadskanaal hier wonen wij” uit. De Streekomroep voor de gemeenten Veendam, Stadskanaal en regio kun je ontvangen op televisiekanaal 25 (SKV), 41 (Ziggo), 1458 (KPN).

Woensdagavond 27 december 19.00 uur op je TV.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

1 Reactie op “Nostalgische film over Veendam bij RTV1

  1. Komt er nog een herhaling van de nostalgische film over Veendam die in december 2017 is uitgezonden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.